Всеволод Наулко (Народна творчість та етнологія, 2018)
Українська наука зазнала неабиякої втрати. 1 листопада 2018 року відійшов у інший світ учений етнолог, демограф, археограф, географ, мандрівник, доктор історичних наук, професор, член-кореспондент НАН України, заслужений працівник освіти, головний науковий співробітник Інституту археографії та джерелознавства ім. М. Грушевського Всеволод Іванович Наулко. До останніх днів життя він працював над упорядкуванням своїх багатих архівів і пропонував колегам поділитися матеріалом, який ще не опублікований. Українське суспільство, вчені, колеги і друзі пам'ятатимуть видатну людину, справжнього етнолога й археографа Всеволода Івановича Наулка.