Сучасний хендмейд як вияв креативної індустрії окремого містечка: крізь призму однієї виставки - Литвинчук, Н. (Народна творчість та етнологія, 2018)
"Творчість, що живе у серці" — під такою назвою 17 листопада 2018 року у КМЦКД "Кінотеатр Мир" під патронатом Відділу культури і туризму Конотопської міської ради Сумської області було відкрито тимчасову виставку-продаж робіт членів нещодавно створеного любительського об'єднання народної творчості "Майстри Конотопа" (куратор — Тетяна Шаланова).