Унікальне видання про життя російського села - Бідношия, Ю. (Народна творчість та етнологія, 2013)
Книга містить унікальні розповіді про життя російського села, записані безпосередньо від місцевих мешканців. Представлено численні діалектні особливості, що дозволяють відчути автентичну атмосферу. Оповіді охоплюють різні періоди, зокрема кріпацтво, радянські репресії та повсякденне життя селян у ХХ столітті.