Погляд на Європу через їжу (роздуми про книгу Массімо Монтанарі «Голод і достаток. Історія харчування в Європі»)

М. Монтанарі розглянув історію Європи як історію продовольчої революції, яка відбувалася повільно, протягом тисячі років і по-різному в різних частинах Європи. Спільним для всіх регіонів було, по-перше, послаблення зв'язків між продуктом і територією, унаслідок чого зменшилася небезпека голоду....

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2013
Main Author: Артюх, Л.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України 2013
Series:Народна творчість та етнологія
Subjects:
Online Access:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/202662
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Погляд на Європу через їжу (роздуми про книгу Массімо Монтанарі «Голод і достаток. Історія харчування в Європі») / Л. Артюх // Народна творчість та етнологія. — 2013. — № 1. — С. 63-66. — Бібліогр.: 15 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine