Міжкультурні взаємовпливи в традиційній культурі населення Криму (на прикладі українських поселень) - Величко, Т. (Народна творчість та етнологія, 2013)
У статті розглянуто проблеми формування традиційно-побутової культури українського населення Кримського півострова, проведено попередню класифікацію сіл з українським населенням, простежено ступінь міжкультурних взаємовпливів українців з представниками інших етнічних спільнот.