Етнокультурна специфіка транснаціональних шлюбів (на матеріалах України та Італії) - Конвай, В. (Народна творчість та етнологія, 2013)
У статті розглянуто етнокультурну специфіку, взаємовпливи та взаємодію, взаємозапозичення, паралелі передшлюбного та власне шлюбного циклів україно-італійських весіль.