Енциклопедичне видання з літературного краєзнавства - Лисиця, Л. (Краєзнавство, 2024)
Рецензія на: Поліщук В. Літературна енциклопедія Черкащини. Черкаси : Чабаненко Ю. А., 2020. Т. 1. А–К. 668 с. ; Т. 2. Л–Р. 428 с.