Регіональна культура як предмет наукового дослідження - Мельник, Я. (Народна творчість та етнологія, 2013)
У статті розглянуто стан культурно-мистецького життя Рівненщини на прикладі аналізу монографії С. Виткалова «Рівненщина: культурно-мистецький потенціал в парадигмах сучасності».