Солодка високорентабельність або чому цукроваріння сприяло розвиткові благодійних атракцій Терещенків у Глухові

Стаття присвячена історії виникнення одного із найважливіших продуктів харчування – цукру. Побіжно розглядається історичний шлях розповсюдження у світі як цукрової тростини, так і цукрових буряків – альтернативного цукроносу у країнах з помірним кліматом. В окремому порядку приділяється увага відоми...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2022
Main Author: Артемова, Л.В.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Центр пам’яткознавства НАН України і УТОПІК 2022
Series:Сіверщина в історії України
Subjects:
Online Access:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/202881
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Солодка високорентабельність або чому цукроваріння сприяло розвиткові благодійних атракцій Терещенків у Глухові / Л.В. Артемова // Сіверщина в історії України: Зб. наук. пр. — К.: Глухів, 2022. — Вип. 15. — С. 90-93. — Бібліогр.: 8 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine