Багатогранність таланту дослідниці - Кара-Васильєва, Т. (Народна творчість та етнологія, 2013)
У статті висвітлено науковий шлях видатної дослідниці Зої Чегусової, її внесок у розвиток етнології, фольклористики та мистецтвознавства. Авторка аналізує ключові етапи її творчої діяльності та значення праць у сучасних наукових дослідженнях.