Історико-географічні та історико-етнографічні межі дослідження народного вбрання українців Поділля - Іваневич, Л. (Народна творчість та етнологія, 2013)
У статті висвітлено науковий стан питання визначення історикогеографічних та історикоетнографічних меж дослідження народного одягу українців Поділля як однієї з важливих складових традиційної народнопобутової культури. Наведено аналіз поділу території етнографічного регіону Поділля на окремі локальні зони у вітчизняній науці та підсумкову оцінку розкриття проблематики.