Весільна обрядовість Верховинського району Івано-Франківської області: локальна специфіка, особливості термінології, динаміка змін - Маховська, С. (Народна творчість та етнологія, 2013)
Стаття присвячена особливостям весільного обряду Верховинського району Івано-Франківської області. На основі польових матеріалів визначено локальну специфіку ритуальної, атрибутивної та термінологічної канви традиційного весілля, простежено динаміку його змін протягом останніх десятиліть XXI ст.