Ярмарки Новгорода-Сіверського - Лобачова, І.М. (Сіверщина в історії України, 2023)
Стаття присвячена висвітленню історії проведення ярмарків у Новгороді-Сіверському та на Чернігівщині – регіону традиційної ярмаркової торгівлі, наявність якої свідчила про існування досить розвинених ринкових відносин і була показником росту торгівлі та внутрішнього ринку.