Сільські господарства Глухівщини: про населення м. Дубовичі та навколишніх хуторів (за переписом 1920 р.) - Іванченко, Л.А. (Сіверщина в історії України, 2023)
Уперше представлено статистичні відомості про населення містечка Дубовичі з найближчими населеними пунктами Глухівського повіту Чернігівської губернії (сучасної Сумщини) за подвірним переписом 1920 р. Викладено демографічні показники щодо місцевих жителів із зазначенням соціальних даних, економічної діяльності та з топографічною прив’язкою.