Син Карпатської землі (до 80‑річчя з дня народження Петра Арсенича) - Ровенко, О. (Народна творчість та етнологія, 2014)
Петро Арсенич своєю невтомною діяльністю чи не найбільше спричинився до національного відродження в краї. Про наукову і громадсько-культурну діяльність Петра Івановича Арсенича та її значення написано в багатьох книгах і часописах. То ж побажаємо ювіляру щастя й здоров'я і творчої наснаги! З роси і води Вам, Петре Івановичу!