Перекази про Тараса Шевченка на Миргородщині - Розсоха, Л. (Народна творчість та етнологія, 2014)
У статті охарактеризовано маловідомі перекази про перебування Т. Шевченка на Миргородщині, зафіксовані різними дослідниками (І. Білик, В. Беренштам, А. Свидницький, І. Зубковський, Д. Косарик, І. Гурин) та зібрані автором статті.