Поминальна обрядовість гуцулів: традиції та сучасність (за матеріалами Верховинського району Івано-Франківської області) - Таран, О. (Народна творчість та етнологія, 2014)
У статті на прикладі результатів етнографічної експедиції проаналізовано сучасний стан функціонування поминальної обрядовості гуцулів Верховинського району Івано-Франківської області.