Традиції та новації у закарпатській сім’ї (за матеріалами експедиційних досліджень 2012 року) - Поріцька, О. (Народна творчість та етнологія, 2014)
У статті простежено зміни, які відбуваються в сімейному житті сільського населення сучасного Закарпаття під впливом нових соціально-економічних чинників.