Українські радянські народні пісні - Щоголь, М. (Народна творчість та етнографія, 1957)
В сучасних піснях і думах з великою художньою силою оспівано героїку соціалістичної революції громадянської війни, самовіддану боротьбу радянського народу проти фашистської навали, подвиги трудівників у побудові комуністичного суспільства. В них яскравими фарбами змальовано величний образ геніального творця першої в світі соціалістичної держави В, І. Леніна.