З польової скарбнички білоруського весілля - Маховська, С. (Народна творчість та етнологія, 2014)
Рецензія на книгу: Вясельная традыцыя Гомельшчыны (фальклорна-этнаграфічны зборнік) / укладанне В. С. Новак ; Гомельскі дзяржаўны ўніверсітэт імя Ф. Скарыны. – Мінск : Права і эканоміка, 2011. – 485 с. – (Серыя «Гуманітарныя навукі»). У рецензії описано польові записи весільних обрядів Гомельської області Білорусі. Представлено результати багаторічних фольклорно-етнографічних практик студентів​.