Південь України в дослідженнях польських учених - Поріцька, О. (Народна творчість та етнологія, 2014)
У рецензії висвітлено зміст збірника «Bałkany na Ukrainie» під редакцією Войцеха Ліпінського. Розглянуто етнічний склад населення Півдня України та результати польових досліджень польських учених.