«Україна — пісня моя» - Погрібна, Л. (Народна творчість та етнографія, 1969)
Кіноконцерт «Україна — пісня моя» Української студії хронікально-документальних фільмів іде у прокаті як «фільм-поема» і сприймається як хвилююча поетична розповідь про красу народного мистецтва. Чітко визначена естетична й громадянська позиція, висока патріотична наснага фільму, творці якого закохані у свій талановитий народ, у свою квітучу землю, забезпечують успіх фільму,