Виступ Дмитра Ревуцького на республіканській нараді кобзарів (1939 р.). Вступне слово Кузик Валентини (Народна творчість та етнографія, 1991)
У квітні цього року виповнилися 110-ті роковини від дня народження видатного українського вченого, фольклориста, історика культури, мовознавця, педагога Дмитра Миколайовича Ревуцького.