Звітують народні майстри Запоріжжя - Латанський, С. (Народна творчість та етнографія, 1991)
Наприкінці минулого року в Запорізькій обласній організації Спілки художників України діяла виставка «Народне мистецтво Запорізького краю». Експонувалися твори народних майстрів, представників творчих об’єднань «Самоцвіти Запоріжжя», «Палітра». Асоціації майстрів народної творчості та художніх ремесел, обласної школи вишивки «Берегиня», окремих промислів. Кожен майстер був представлений десятком робіт, по-перше, щоб звітувати перед земляками, по-друге, представницька комісія Спілки художників України мала визначити, хто стане членом нової громадської організації — Спілки народних майстрів України.