Легенди та перекази Нижньої Наддніпрянщини - Дмитренко, М. (Народна творчість та етнографія, 1992)
Рецензія на книгу: Савур-могила. Легенди та перекази Нижньої Наддніпрянщини. Упорядник і автор приміток В. А. Чабаненко. К., 1990.-261 с.