Історико-концептуальні витоки інтернаціональної метрології циклічності розвитку ринкової економіки - Столяров, В.Ф.; Островецький, В.І.; Столярова, В.В. (Управління економікою: теорія та практика, 2024)
У статті розглянуті сутність і зміст стадій циклічного розвитку. Стисло узагальнені теоретичні аспекти метрології економічних і ділових циклів розвитку ринкової економіки. Розкрита логічна схема і алгоритм методології аналізу циклічності розвитку з використанням ідей і методів зарубіжних авторів.