Фундаментальне дослідження про українську ікону - Мушинка, М. (Народна творчість та етнографія, 1999)
Рецензія на книгу: Степовик Дмитро. Історія української ікони Х—ХХ століть. К.: Либідь, 1996. - 440 с.