Нова ікона Богородиці в Свято-Покровській церкві Києва - Бушацький, С. (Народна творчість та етнографія, 1999)
Борців за волю України покриває своїм божественним омофором Пресвятая Богородиця, яку супроводжують небесні сили — ангели та архангели. Цей образ Божої Матері Покрови творчо продовжує давні традиції українського іконопису і зокрема — іконопису козацької доби. Сам же іконостас є особливо важливою церковною святинею і водночас всенародним пам’ятником на вшанування героїчного юнацтва України XX століття, яке продовжило безсмертні військові традиції воїнів християн давніх часів.