Велике свято талантів Соборної України (Всеукраїнський огляд народної творчості 1999 року). Огляд стане традиційним - Богуцький, Ю. (Народна творчість та етнографія, 1999)
25 жовтня 1999 року заключним концертом у Національному палаці “Україна” та виставкою декоративно-ужиткового мистецтва в Українському домі, на якій було представлено зразки найкращих робіт майстрів народного мистецтва з усіх областей України, завершився Всеукраїнський огляд народної творчості, який, згідно з указом Президента, тривав протягом цього року.