Історія листа Максима Рильського до Наталії Гебдовської - Летичевська, О. (Народна творчість та етнологія, 2020)
Зустрічі і спілкування з видатними, талановитими людьми назавжди залишаються в пам’яті незабутніми спогадами. Але інколи буває так, що навіть не особисте спілкування, а лише дотик, наближення до певної постаті стає важливим імпульсом саморозвитку, надихає й окрилює, додає впевненості у власних творчих силах. Така історія відбулася й з актрисою театру і кіно Наталією Гебдовською, адже лист Максима Рильського став для неї справжнім оберегом її поетичної творчості.