Народнопісенна лірика Маріупольського Приазов'я - Мілютіна, Т. (Народна творчість та етнографія, 2004)
Багатонаціональний склад населення Приазов’я зумовив утворення тут самобутнього фольклору та своєрідного фольклорного мислення.