Світлий ювілей Василя Бабенка – видатного подвижника зарубіжної україністики (Народна творчість та етнологія, 2020)
Дирекція та науковий колектив Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України щиро вітають з ювілеєм відомого науковця та громадсько-політичного діяча Василя Яковича Бабенка. Цього року йому – непересічній особистості, людині, яку знають і шанують серед української світової спільноти, – виповнилося 70 років. У рік ювілею сердечно зичимо Вам міцного здоров’я, успіхів у всіх Ваших справах та починаннях, творчого натхнення. Нехай родить Вам сторицею все добро, яке Ви творили для людей, для України, яку любите понад усе! Нехай примножується посіяне Вами на ниві просвітництва! Многії щасливії літа Вам, дорогий наш Василю Яковичу!