Регіональний промисловий розвиток в умовах воєнних викликів: пріоритети державної політики - Снігова, О.Ю. (Економічний вісник Донбасу, 2025)
Дослідження спрямовано на встановлення пріоритетів державної політики для забезпечення регіонального промислового розвитку в умовах воєнних викликів. Проаналізовано заходи державної політики щодо забезпечення діяльності промислового сектору України, які здійснювалися на державному та регіональному рівнях протягом 2022–2025 рр. як реакції на виклики війни. Встановлено необхідність розширення пріоритетів державної політики та розширення переліку завдань, які потребує вирішення для зростання спроможності промисловості до розвитку в умовах воєнних викликів.