Полівець М.С. Представницькі органи народовладдя: перші роки (березень-липень 1917 р.) - Калашников, В.М. (Український історичний журнал, 2000)
Рецензія на книгу: Полівець М.С. Представницькі органи народовладдя: перші роки (березень-липень 1917 р.). - Дніпропетровськ: Січ, 1998. - 261 с.