Онопрієнко В.І. Історія української науки ХІХ-ХХ століть - Слюсаренко, А.Г.; Овчаренко, П.Д. (Український історичний журнал, 2001)
Рецензія на книгу: Онопрієнко В.І. Історія української науки ХІХ-ХХ століть. - К.: Либідь, 1998. - 304 с.