С.В. Кульчицький. Україна між двома війнами (1921— 1939 рр.). Україна крізь віки - Андрусишин, Б.І. (Український історичний журнал, 2002)
Рецензія на книгу: С.В. Кульчицький. Україна між двома війнами (1921— 1939 рр.). Україна крізь віки. К.:, Видавничий дім "Альтернативи", 1999. - Т. 11. - 336 с.