Українська революція і державність (1917—1920 рр.): Науково-бібліографічне видання - Капелюшний, В.П. (Український історичний журнал, 2002)
Рецензія на книгу: Українська революція і державність (1917—1920 рр.): Науково-бібліографічне видання. Науково-бібліографічне видання. Національна бібліотека України ім. В. І. Вернадського. Редколегія: О. С. Онищенко (голова) та ін.; укладачі: А. Л. Панова, В. Ф. Солдатенков, Л. В. Беляева та ін.; наук. ред. В. Ю. Омельчук. К., 2001. — 816 с.