Володимир Пристайко, Юрій Шаповал. Михайло Грушевський — справа “УНЦ” і останні роки (1931—1934) - Верба, І.В. (Український історичний журнал, 2002)
Рецензія на книгу: Володимир Пристайко, Юрій Шаповал. Михайло Грушевський — справа “УНЦ” і останні роки (1931—1934). К.: Критика, 1999. - 352 с.