І.І. Колесник. Українська історіографія (XVIII — початок ХХ століття) - Пасещенко, Г.В. (Український історичний журнал, 2002)
Рецензія на книгу: І.І. Колесник. Українська історіографія (XVIII — початок ХХ століття). К. - Генеза. - 2000. - 256 с.