Олександр Маслов. Полеглі радянські генерали: радянські вищі офіцери, вбиті у боях. 1941-1945 рр. - Кирик, В.Л.; Піскун, В.М. (Український історичний журнал, 2002)
Рецензія на книгу: Aleksander A. Maslov. Fallen Soviet generals: Soviet general officers killed in battle, 1941-1945 pp. London. Portland. OR/Frank Cass, 1998. - 304 p.