В.Д. Баран. Давні слов'яни - Любичев, М.В. (Український історичний журнал, 2002)
Рецензія на книгу: В.Д. Баран. Давні слов'яни // Серія "Україна крізь віки". - Т. 3. К., Видавничий дім "Альтернативи". - 1998. - 335 с.