В.Ф. Солдатенко, Л.Г. Хало. Військовий чинник у боротьбі за політичну владу в Україні в 1917—1918 рр. - Проданюк, Ф.М. (Український історичний журнал, 2003)
Рецензія на книгу: В.Ф. Солдатенко, Л.Г. Хало. Військовий чинник у боротьбі за політичну владу в Україні в 1917—1918 рр. К., П.П. Позднишев, 2002. - 398 с.