Засади і методика створення коментованого видання Галицько-Волинського літопису - Котляр, М.Ф. (Український історичний журнал, 2004)
Видання Галицько-Волинського літопису здійснено за Хлєбниковським списком, то досі не публікувався. Наукові статті й коментар доповнюють видання тексту.