Політична історія України XX століття - Дем'яненко, Б.А. (Український історичний журнал, 2004)
Рецензія: Політична історія України. XX століття: У 6 т. (Редкол.: І.Ф. Курас (голова) та ін.) - К.: Генеза, 2002-2003.