Український національно-визвольний рух (березень - листопад 1917 р.) - Буравченков, А.О. (Український історичний журнал, 2004)
Рецензія на книгу: Український національно-визвольний рух (березень-листопад 1917 p.). Документи і матеріали. — К.: Видавництво Олени Теліги, 2003. — 1023 с.