Село Київської Русі (за матеріалами південноруських земель) - Козаков, А.Л. (Український історичний журнал, 2004)
Рецензія на книгу: Село Київської Русі (за матеріалами південноруських земель). - Київ: Шлях, 2003. - 232 с, іл.