Василь Кремень, Дмитро Табачник, Василь Ткаченко. Україна: проблеми самоорганізації: В 2-х тт. - Реєнт, О.П.; Кудряченко, А.І. (Український історичний журнал, 2004)
Рецензія на книгу: Василь Кремень, Дмитро Табачник, Василь Ткаченко. Україна: проблеми самоорганізації: В 2-х mm. - К.: Промінь, 2003. - Т. 1. Критика історичного досвіду. - 384 с; Т. 2. Десятиріччя суспільної трансформації. - 464 с.