ХI Всеукраїнська наукова конференція "Велика Вітчизняна війна: маловідомі сторінки історії, імена, події" - Григор'єва, Т.Ф. (Український історичний журнал, 2005)
15-16 жовтня 2004 р. в Хмельницькому відбулася XI Всеукраїнська наукова конференція "Велика Вітчизняна війна: маловідомі сторінки історії, імена, події", присвячена 60-річчю звільнення України від нацистських загарбників.