Участь української громадськості Польщі в допомогових та протестаційних акціях проти голодомору в Україні - Кушнеж, Р. (Український історичний журнал, 2005)
У статті йдеться про участь українців Польщі в допомогових та протестаційних акціях проти голодомору 1932–1933 рр. в Україні.