I.Лильо. Нариси з історії грецької громади Львова ХVI–XVII століть - Гедьо, А.В.; Пахоменко, С.П. (Український історичний журнал, 2005)
Рецензія на книгу: Iгор Лильо. Нариси з історії грецької громади Львова XVI–XVII століть. – Львів: Вид-во Національного університету “Львівська політехніка”, 2002. – 190 с. Книгу I. Лильо можна назвати водночас і традиційною, і новою для грецьких студій в Україні. З одного боку, ретроспекція історичного буття грецьких осередків на українських теренах та виявлення різноманітних взаємовпливів із місцевим середовищем є сформованим, плідним і магістральним напрямом вітчизняних елліністичних досліджень. З іншого, – уже сам вибір регіону поза тих анклавів грецької присутності (Ніжин, Північне Приазов’я, Одеса), що найчастіше перебувають у центрі уваги істориків-елліністів, став певною новацією, але й викликав додаткові труднощі.